onsdag 7. juli 2010

Sex på både to og tre kanter!

Har lest Trekant av Mian Lodalen for Ønskebok. Og hatt det moro med det. Det handler altså om My som, til sin store forundring, er i et fast forhold med Bob (kort for Barbro). Hun er bestevenn med Mackan (hetero) og Hedda (i et fast forhold med Karlsson, ikke kort for noe, men det er også en kvinne, altså). På byen danser My og Bob tett med et blondt bombenedslag og tanken melder seg. Kunne det være artig med en trekant? Tør bombenedslaget? Og tør My slippe en annen vakker kvinne tett inn på sin dyrebare Bob? Og ennå har ikke forviklingene begynt...
Som sagt, mye moro og mye sex. Men jeg burde helt klart lest bok nummer én, Smuleklubbens skamløse søstre, først. Nå følte jeg egentlig at jeg kom inn på en veletablert fest og ikke kjente noen. Ikke kunne jeg ta innover meg C-cupens store svik heller, jeg hadde jo ikke hørt den telefonsvarerbeskjeden! Nå ja. Men les bok nummer en først, da dere. Så blir nok denne enda artigere.

4 kommentarer:

elis lesebabbel sa...

Den første er i hvert fall den klart beste!

Anonym sa...

Den boken hørtes jo egentlig ganske morsom ut :-) Jeg får prøve meg på den første og se om jeg liker den :-)

Elin sa...

Jeg rett og slett digger Mian Lodalen. Leste først Smuleklubbens skamløse søstre og ble begeistret da Trekant kom ut. Har også lest Kärlek (anbefales!) og har planer om å lese et par andre bøker hun har gitt ut. Men! Les henne på svensk, hun er soleklart best på orginalspråket!

Mari sa...

Alt er bedre på originalspråket! Men jeg er så pinlig grisedårlig til å lese på svensk...