tirsdag 16. september 2008

Som man roper i skogen...

Oioioioioi! Jeg har hørt Skogen av Tana French på lydbok nå. Det var spennende, det! En psykologisk thriller som fletter et nåtidig mord sammen med en tjue år gammel forsvinning. Anmeldere er sånn passe fornøyde. De synes boka er for ordrik, og klager over å ikke få vite alle detaljer om alt. Men bare så det er sagt; de tar fullstendig feil! Boka er spennende, skremmende, opplysende, innsiktsfull og... og... Den holdt meg våken på fem på sju-bussen mandag morgen! Nuff said. Les, folkens! Les!
P.S. Under googlinga mi oppdaga jeg at hun kom med ny bok forrige måned. Med en av de samme detektivene! Hurra!! :-D

2 kommentarer:

SkyWize sa...

Jeg likte også "Skogen" veldig godt! Dessverre er ikke "The likeness" på langt nær like spennende. Tanken på at en vilt fremmed person kan flytte inn i et kollektiv og late som man er den personen som egentlig bodde der, er helt fjern for meg. Greit nok at man er lik utseendemessig, men det er så mye annet som også spiller inn...

Jeg er også utrolig skuffet over at vi ikke får vite hva som egentlig skjedde med hovedpersonen i "Skogen"... Kloremerker på et tre og blod på sokkene. *grøss* Jeg kjenner jeg må lese "Skogen" igjen snart!

Mari sa...

Synd det ikke er så mye å glede seg til i oppfølgeren... Men syntes ikke slutten i Skogen gjorde noe, jeg. Fikk på plass alt det essensielle. Men av hensyn til mulige andre lesere vil jeg ikke røpe mer! ;-)