tirsdag 20. april 2010

Spike! Always and forever!

Kjøpte Spike Omnibus til mitt lille barn til Valentinsdag. Og nå har jeg fått lese den selv. Heldige meg! Og la meg si det med en gang, dette er ikke egna sengelektyre! Ikke fordi boka er skremmende, men fordi her er det kvalitetspapir, så denne er TUNG!

Her er det seks Spikehistorier samlet i en bok. Han kommer i trefning med hevndemonen Halfrek, oppklarer saken med The Black Dahlia (beste sitat: "Yeesh! He's over here!" "Eh... He's over here too..."), finner ut av hemmelighetene rundt The Gem of Amara, sloss med Dracula over flere århundrer, blir innlagt på asyl for overnaturlige og blir levende dukke i Japan. Neida, det skorter ikke på handling! Og ikke på det grafiske, heller. Fernando Goni og Franco Urru tegner så jeg tror jeg ser en Angel-episode mens jeg leser. Ikke like begeistra for alle som tegner Dracula-delen, men bevares, det holder fortsatt mål.

Angel, ja. Tror nok det kan være en fordel å ha sett det meste av serien, mye her foregår under og etter sesong fem. I alle fall bør en kjenne personene for å få fullt utbytte av en del av historiene.

Må si jeg likte denne! Og Spike, om du leser dette, jeg inviterer deg inn når som helst! ;-)

2 kommentarer:

Frostsol sa...

Blir alltid så glad når jeg oppdager en fellow Buffy/Angel-fan:) Jeg har nettopp brukt hundrevis av kroner på 3 T-skjorter fra allposters.no, med Buffy-motiv... :p Noen ganger tar galskapen overhånd.
Ps anbefaler også Dollhouse - den utvikler seg i ekte Whedon-stil etterhvert :)

Mari sa...

Dollhouse står på programmet når vi bare er ferdige med Merlin. (Jada, det er tv-serier som er familiekosen i heimen.) :-)