torsdag 24. september 2009

Green, green grass

of Oslo Spektrum... I går var Tom Jones i byen! Og det var jeg ogå. Og min elskede Elvis og mamman min. Og for en kveld det var! De gamle er fortsatt eldst.
Klokka halv ni entra en eldre, gråhåra mann scenen. Og la for dagen en stemmeprakt som de fleste yngre bare kan misunne ham. Herregud, den mannen holder seg godt! Vel holder han ikke tonene like lenge som før, men kraften er der, klangen er der og spennet i stemmet er der. Imponert!
Og jammen har han selvironi også. Han åpna med Sugar Daddy fra den nye plata; "the older I get, the better I was", synger han og gliser ut i salen.
Det ble en god blanding av nye låter og gamle schlägers. What's new, Pussycat er vel en av de teiteste låtene som noen sinne er skrevet, men moro var det. Green, green grass of home fikk damene på raden bak til å stønne av fryd, You can leave your hat on skapte nattklubbstemning i salen og Delilah ble en bølgende allsang. Har ikke hørt det nye materialet før, så det skal jeg ikke kommentere, bortsett fra at det er tydelig mannen prøver å bli voksen nå. "There's too many lovers, not enough men in the world today", synger han og oppfordrer jenter til å spare på godsakene, for menn stikker når de har fått det som de vil. Og det blir født alt for mange barn av jenter uten ektemenn... Sorry Jonesern, men politiske låter er nok ikke din greie. Men for en entertainer du er! Så proff! Fantastisk sanger! Enorm scenepersonlighet!
Why why waaaaaiiiiiiiiii, Dellilah!

3 kommentarer:

Stig Elvis sa...

Tom Jones er den einaste songaren som var og er i stand til å matche Elvis Presley. Høyrte det i går under "I'll never gonna fall in love again". Superb framføring, med stålkontroll på kor han med sine eldre år no måtte trø meir forsiktig enn i ungdommen. Også den "What now my love"-aktige kraftballada "24 hours"(?) var eitt av mange høgdepunkt. Ein fin kveld var det. Også svigermor var nøgd...:-)

TCB
Stig Elvis

elis lesebabbel sa...

Hæ!!?

Mari sa...

Er der noget uklart, fru Friisvold?