onsdag 22. september 2010

Potter-mania! :-D

Jeg ELSKER Stephen Fry! Hadde ikke mannen vært usedvanlig homofil og gal på så mange måter, hadde det nesten vært fare på ferde. :-D
Jeg ble henrykt da jeg hørte ham lese Harry Potter and the Chamber of Secrets. Nå har jeg hørt siste bok i serien, Harry Potter and The Deathly Hallows. Og jeg har nytt alle 25 timene! Fry leser med en innlevelse som viser at han forstår Potter-universet hundre prosent. Og er det noe vi, blodfansen, krever, så er det akkurat det.
Hvorfor jeg har hørt denne nå? Som oppladning til den kommende filmen, selvsagt. Akkurat som vi har begynt å se oss gjennom alle filmene (MED ekstramateriale) i heimen. :-)

4 kommentarer:

Eva sa...

Eg hadde abstinensar i vekesvis etter å ha høyrt meg gjennom alle Harry Potter bøkene med Stephen Fry. Trøstar meg med Artemis Fowl (med dårlegare opplesar) og QI på BBC. Må ha min lille dose Stephen.

Ladybug sa...

Stephen Fry er en fantastisk fyr og QI er bare så morsomt.

Tror kanskje jeg må prøve HP lydbøkene. Hadde egentlig tenkt til å vente med serien til 5-åringen vår ble gammel nok slik at vi kunne lese den sammen(det kan vi jo uansett gjøre da).

Maria sa...

helt enig med deg når det gjelder Stephen Fry.. Han er fantastisk.. og jeg elsker HP lydbøkene men han :D

labben sa...

Du er ikke den eneste som driver oppladning til den kommende filmen. Tenkte jeg kunne tipse om nettsiden www.lumosnorge.no hvor de driver med kapittelvandring i den siste boken. Siden du nettopp har hørt den på lydbok har du sikkert mange interessante tanker å bidra med i diskusjonen =)