onsdag 16. mars 2011

Uuuuæææææhhhhh!

Utrolig hvor mye kult vi har i ungdomshyllene våre! :-) Jeg fant Horowitz Horror. Og selv om jeg ikke er superglad i noveller, er jeg glad i både grøss, Anthony Horowitz og lydbøker på engelsk. Og dette var bare glimrende! Her er det hjemsøkte badekar, besatte kameraer, spøkelsesbusser og jeg vet ikke hva. Det ser ganske barnslig ut når jeg ramser det opp på denne måten, ser jeg, men det Horowitz faktisk gjør her, er å trekke den klassiske grøsserhistorien inn i vår moderne hverdag. Og jammen blir det skremmende! Lest på fantastisk Oxford-engelsk av Simon Shepherd.

2 kommentarer:

Rufsetufsa sa...

Skulle ønske jeg var tenåring igjen. Det eneste av grøss jeg fant i min tid som tenåring på 90 - tallet var Grøsserne (som jeg var hekta på), og nå er det bøker fra forskjellige grøssersjangre i hytt og pine for ungdom så det er bare å velge og vrake ser det ut som. Skulle ønske det var like mye valgmuligheter innenfor horrorsjangeren da som nå. Men leser ofte ungdomsbøker nå også som inneholder grøss/horror da:) Kan ikke noe for det, men jeg er en horrorfreak:)

Mari sa...

Ikke sant?? Kidsa i dag vet ikke hvor heldige de er. Glad jeg oppdaga "Sort messe" i tenåra, ellers hadde jeg jo ikke hatt noen ting. Og på fantasyfronten? Bare Narnia. Som vi jo er glade i, men det var liksom ikke nok... Nei, ungdommen i dag, altså! ;-)