onsdag 8. juli 2009

Hvordan var det nå EGENTLIG...

Noen er møkk lei konspirasjonsteorier. Jeg er ikke det... Også er jeg litt fan av Egeland sine, det var en fryd, når lånere spurte etter Da Vinci-koden i sin tid, å kunne si at nei, den er det eviglang venteliste på, men vi har en norsk variant som er mye bedre. Og den kom FØRST!
Nå har jeg lest Lucifers evangelium. Og mora meg. For midt oppe i alt blodet og æksjenen er det faktisk mye humor. Det skyldes Egelands noe aparte helt, den nærsynte albinoarkeologen Bjørn Beltø. Han er ei kløne. Med dårlig drag på damene. Og masse selvironi! Uslåelig.
Denne gangen dreier det seg om et manuskript kalt, nettopp Lucifers evangelium. Og da sier det seg jo selv at det ligger skumle munker og blodtømte lik i vår helts farvann.Vi blir med til Ukraina, Island, Frankrike og Irak. Det er varmt og det er støvete og det er skummelt. Og veldig spennende. Og jammen klarer ikke forfatteren å komme med en svært så overraskende slutt!

7 kommentarer:

Dreaming sa...

Du leser ikke min blog :( *Hulk snufs*

Si meg at du har lest The shadow of the wind, for jeg er nettopp ferdig med den (legg merke til klokkeslettet) og jeg vil ha noen til å diskutere den med. Hvis du ikke har lest den så må du lese den NÅ! Hehe, for det bestemte jeg tenk, for den er såååååååååååå utrolig bra (litt mer innholdsrik omtale i min ovenfornevnte blog)!

Mari sa...

Jeg kan da ikk lese bloggen din når jeg ikke vet at den finnes! :-) Men nå har jeg gjort det, vennen. Og skrevet inn kommentar. ;-)

Dreaming sa...

Finner ingen kommentar fra deg :S

Mari sa...

Ble borte....!

Dreaming sa...

Du skrev kommentar på den engelske bloggen ikke sant? Ikke den andre. Har 2 skjønner du ;P

Denne er den riktige:

http://stace-queenie.blogspot.com/

Mari sa...

Jada, jeg skrev på Vindens skygge-posten. Ble sikkert sensurert av deg, din kjiping! :-) Skrev at jeg leste den da den kom og likte den godt da. Men jeg kan ikke huske den noe særlig, så den kan ikke ha gjort noe varig inntrykk...

Dreaming sa...

Ja ja, men du leser så mye rart du at hvis ikke bøkene er utrolig fantastiske så husker du dem ikke :p Jeg syns den er flott, som du sikkert skjønte fra innlegget. Men nå har jeg ingen bok å lese *hulk snufs*, er det noen du syns jeg bør se etter?