lørdag 25. juli 2009

Shopping? Nei takk, ikke for meg.

En shopoholikers hemmelige drømmeverden av Sophie Kinsella. Jada, denne er sikkert umoderne for lengst, men jeg tenkte jeg hadde behov for en pause fra lydbokkrimmen og ga den en sjanse. Og er ikke helt sikker på hva jeg synes. For det jo litt morsomt. Underholdende. Og jeg lærte i alle fall om en masse klesmerker jeg ikke visste fantes. Men så har jeg liksom hørt det før... For dette er jo Bridget Jones, bare med mer penger og mindre slankehysteri. Og jeg må innrømme at jeg ble helt stressa av damens manglende økonomiske sans. Nei, du kan ikke bare kaste brev fra banken og late som du ikke har fått dem! Selv kjenner jeg et stikk av ubehag dersom kontoen ikke har et solid overskudd dagen før lønning. (Noe som betyr at jeg kjenner dette ubehaget ganske så ofte...)
Etter hvert tenkte jeg at "Kan du ikke bare finne deg en mann med penger som kan fikse dette for deg??" Det er ikke feministisk av meg! Fy! Men det sier jo litt om hvor mye tiltro jeg etter hvert hadde til dama...
Men jeg hørte hele, så noe må det ha vært med den. Kanskje det skyldes innleser Nina Ossavy? Aldri hørt om henne før, men hun var riktig god. Får håpe hun får noe annet en shopoholikere å komme med senere.

1 kommentar:

Ladybug sa...

Jeg har lyttet til samme bok på engelsk og likte ikke boken(intet galt med oppleseren men selve innholdet).