søndag 2. januar 2011

Leseåret 2010

Det hører liksom med en oppsummering. Og jeg kan altså konstatere at i fjor leste jeg 124 bøker (en mer enn i 2009, gitt), hvorav 55 var lydbøker, 15 tegneserier og 5 manus. De siste er selvfølgelig ikke blogga. Men det aller meste annet. Lesenyttårsforsetter for 2011? Njei. Jeg fortsetter nok som før. Mest jobblesing med litt kos innimellom. Jeg trives godt med det. Og mengden barnebøker kommer nok til å øke med den nye jobben. (Jeg begynner i morra...) Men Det store lydbokforsøket skal jeg prøve å holde i gang. Det har jammen gitt både overraskelser, moro og hevet adrenalinnivå!
Andre nyttårsforsetter? Jeg pleier å fortelle meg selv at jeg skal jobbe mindre og kose meg mer. Foreløpig har det gått skitt. Men jeg prøver igjen! Begynner med en gang, jeg, det er engelsk julekake igjen.
Godt nytt år!

3 kommentarer:

elis lesebabbel sa...

Gratulerer med ny jobb! Vel fortjent, Mari!

i

hh sa...

Hm. Lurer på hvor mange bøker jeg rakk å lese? Hva var høydepunktet?

Mari sa...

Takk, Eli! :-)

Og høydepunkt, du svært anonyme og mystiske hh? Jeg har en tendens til å komme på de siste når jeg tenker etter... Men Maitland var flott. Og Scarlet Thomas. Og Sarah Waters, selvsagt. Terry Pratchett var moro. Og Cormac McCarthy gjorde inntrykk. Og Guro Sibeko... Happy now? ;-)